Kliniek De Baronie : de integrale aanpak van medische esthetiek door combinatie van chirurgie, lasers en esthetishe geneeskunde


Mission
To honour and inspire the search for beauty,
In Body, Mind and Soul

Welkom bij Kliniek De Baronie te Brugge. Deze website heeft tot doel iedereen die op zoek is naar informatie over plastische en esthetische chirurgie en esthetische geneeskunde voor te lichten. Borstvergroting, neuscorrectie, facelift, rimpelbehandeling of borstlift: u vindt hier info over alle vormen van esthetische chirurgie.

Wat zijn de mogelijkheden van plastische chirurgie? Wat zijn de voor- en nadelen van de diverse behandelingsmethoden? Hoe verlopen de operatie en de herstelperiode na de plastische of cosmetische ingrepen?

De meeste patiënten melden zich met heel veel vragen op het spreekuur en deze website kan al veel informatie bieden vóór de patiënt een consultatie boekt. Het is echter niet de bedoeling u volledig voor te bereiden op de operatie. Deze site is eerder bedoeld om u wat algemene informatie door te geven over esthetische chirurgie of cosmetische chirurgie in al zijn facetten: van borstvergrotingen tot facelifts, en alles daartussen.

Hele specifieke informatie die voor uw specifiek geval van toepassing is, bespreekt u beter op het spreekuur. Elke patiënt is immers individueel anders. Iedereen heeft dan ook een aangepaste en individuele keuze tot de gewenste behandelingsmethode.

Informatie over plastische chirurgie

Vooraleer een plastisch chirurg te consulteren, gaan vele mensen op zoek naar informatie over de door hen gewenste operatie in bibliotheken en op het internet. De aangeboden informatie over esthetische chirurgie is massaal. Toch schuilt er een gevaar in deze informatie: veel websites zijn gebouwd om patiënten over de streep te trekken en hen te overtuigen van het belang en het nut en het ongelooflijke resultaat dat hen te wachten staat. Deze website heeft echter een ander doel: u meer informatie geven over de mogelijkheden en de technieken van plastische chirurgie.

Verwacht dus vooral geen reclamecampagne waaruit zal blijken dat u één of andere operatie moet ondergaan om gelukkiger te kunnen leven, en dat al deze behandelingen van u een ander mens zullen maken. Verwacht vooral informatie over plastische en esthetische chirurgie, hoe de behandelingen verlopen en waarheen alles zal leiden.

Het is evident dat, naast deze algemene informatie, een consult moet gebeuren om uw specifieke wensen aan de plastisch chirurg kenbaar te maken, zodat het voor u zeer specifieke en persoonlijk probleem, ook individueel kan benaderd worden. Geen enkele patiënt is dezelfde, elk probleem is individueel en dient dan ook individueel te worden aangepakt.

Esthetische chirurgie: maatwerk

De tevredenheid over een chirurgische ingreep is sterk afhankelijk van goede informatie over ieder aspect en ieder klein onderdeel van de ingreep. De informatie op deze website is bedoeld om u een reëel verwachtingspatroon te geven. Heel vaak komt esthetische chirurgie in advertenties over als banale en triviale ingrepen, terwijl ze dat vaak in wezen helemaal niet zijn. Realiteitszin is gebonden.

Uiteraard kan niet alles verteld worden op een website. Indien u nog vragen zou hebben, kunt u steeds contact opnemen met onze kliniek voor plastische en esthetische chirurgie per e-mail, of kunt u zich uiteraard persoonlijk aanmelden op het spreekuur. Slechts na een persoonlijk gesprek bent u volledig geïnformeerd.

Alvast bedankt voor het bezoek aan deze site, en hopelijk leert u iets bij over esthetische, cosmetische en plastische chirurgie.