Nieuws

Spreekuur Gent

Vanaf januari 2016 doet Dr Myny ook spreekuur in Gent. Het adres is Medisch Centrum Maaltebrugge - Maaltebruggestraat 288 1ste verd. - 9000 Gent. Voor telefonische afspraak kan u terecht op 09.245.43.06.

Lees meer...

Vacature Operatieverpleegkundige

De kliniek is DRINGEND op zoek naar deeltijdse operatieverpleegkundigen met ervaring op zelfstandige basis. Naast assisteren van ingrepen, dient de kandidaat ook ervaring te hebben met recovery en anesthesie.

Lees meer...

De Liquid Face Lift : Een Alternatief Voor Chirurgie?

Op het internet en in de geschreven pers verschijnen met de regelmaat van de klok artikels over de zogenaamde “liquid face lift”. De term “liquid face lift” is een recente benaming voor een techniek die reeds meerdere jaren bestaat. Waar gaat dit nu eigenlijk over?

Lees meer...

Productgaranties Borstimplantaten

In Kliniek De Baronie wordt uitsluitend met topkwaliteit gewerkt.

Lees meer...

Lipcorrectie

Lipcorrectie is een relatief eenvoudige ingreep om de lippen voller of juist smaller te laten maken. Ook kan de cupidoboog en de witte lijn op de grens van de bovenlip worden geaccentueerd.

Lees meer...

Facelift

Met ouder worden verliest uw huid zijn elasticiteit; de huid verslapt en gaat meer doorhangen. Zon, roken, alcohol, stress en andere factoren spelen een voorname rol in dit verouderingsproces. De eerste tekenen daarvan zijn zichtbaar ter hoogte van de kaaklijn en hals. Een facelift en halslift geven uw gelaat en hals die jeugdige toets terug.

Lees meer...

Ooglidcorrectie

De eerste tekenen van veroudering in uw gezicht: overhangende oogleden, wallen, rimpelvorming rondom de ogen en afhangende wenkbrauwen. Een ooglidcorrectie is een niet al te zware operatie die een langdurig resultaat geeft. De correctie van zowel het onderste als bovenste ooglid kan zonodig tegelijkertijd worden uitgevoerd.

Lees meer...

Neuscorrectie

Een neuscorrectie, ook wel rhinoplastiek genoemd, is ingrijpend en moeilijk door de complexe anatomie van de neus. Door de sterke psychische invloed op het zelfbeeld is een verandering van de neusvorm vaak een emotionele gebeurtenis. Een goede voorbereiding en een duidelijk gesprek daarover is dus ook noodzakelijk.

Lees meer...

Liposculptuur

Een liposculptuur is gewoon synoniem voor liposuctie. Letterlijk: wegzuigen van vet. Dé oplossing voor gelokaliseerde ophopingen van vet die niet weg te krijgen zijn met vermagering.

Lees meer...

Esthetische Gynaecologie

Net zoals neuzen, oren of borsten komen ook vrouwelijke genitalia - schaamlippen en schede (vagina) - in verschillende vormen en maten voor. De aangeboren vorm verandert bovendien bij de vrouw in de loop van haar leven onder invloed van hormonen, zwangerschappen en bevallingen en natuurlijk ook veroudering.

Lees meer...